Jäsenedut

Kokkola

KILTA BAARI

Jäsenistölle täten opiksi ja ojennukseksi kerrottakohon, että Kilta Bar -kievarista liittomme jäsenkorttia vilauttamalla on mahdollista lunastaa hanaolut tahi siideri neljän euron huokeaan hintaan.

Ja kahvi/tee ilmaiseksi! Tarjous on oleva voimassa joka sunnuntaista torstaihin.

Antoisia nautiskeluhetkiä toivottaen CentrIO Ry:n hallitus.

Koko suomen laajuiset edut

VAKUUTUKSET

Vapaa-ajan matkustaja-, matkatavara-, matkavastuu- ja oikeusturvavakuutukset sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Lisäksi saat alennuksia Sammon ryhmähenki- ja ryhmätapaturmavakuutuksista sekä Pohjolan useista eri vakuutuksista, kuten mm. edullisesta Insinöörikaskosta.

Vakuutusehdot löytyvät sivulta www.if.fi/ilry

TYÖTTÖMYYSKASSA

IOL ry:n jäsenellä on oikeus liittyä IAET- kassaan jo opintojen aikana. Näin ollen työttömyyskassan työssäoloehdon voi täyttää jo neljän vuoden opintojen aikana.

TYÖSUHDENEUVONTA

Kuvitellaan että, Jutta Jäsenen työnantaja tarjoaa "hieman" epämääräistä työsopimusta. Jutalla on oikeus ottaa sopimus itselleen ja faksata se liiton lakimiehen tarkasteltavaksi. Lakimies tekee korjausehdotuksia, jos sellaisia löytyy. Tyytyväinen Jutta sai lakimiespalvelut vain kuulumalla liittoon. Jäsenille on lisäksi jäsenetuna oikeusturva- ja vastuuvakuutus, joka korvaa työsuhteesta johtuvissa riita- ja rikosasioissa oikeudenkäyntikulut ja asianajajapalkkiot tiettyyn rajaan asti.

OPPAAT JA ESITTEET

Liiton jäsen saa tilata itselleen ilmaiseksi erilaisia oppaita ja esitteitä. Laaja valikoima kattaa mm. seuraavat oppaat ja esitteet: Kotimainen työsuhdeopas, Johtajasopimusopas ja Ulkomaantyöopas. Oppaita voi myös ladata liiton jäsensivuilta PDF-muotoisena.

PALKKASUOSITUKSET

Joka kesä Insinööriopiskelijaliitto ja Insinööriliitto tekevät palkkasuositukset kesätöihin ja valmistuville insinööreille alkupalkaksi. Tämän lisäksi liiton jäsensivuilla on käytettävissä Interaktiivinen Palkkanosturi ja Palkkaneuvonta sekä luettavissa Valmiiden Insinöörien palkat.

AMMATTIKUNNAN TUNNUKSET

Insinööriopiskelijan päätunnus on näkyvä Insinöörilakki. Jokainen insinööriopiskelija saa hankkia itselleen "Imppulakin" heti ensimmäisen opintovuoden Wapusta alkaen. Valmistuneelle insinöörille on suunniteltu Insinöörisormus. Sormuksessa on liiton tunnuksen, mittasuhdeviivaimen poikkileikkaus. Sormusta valmistetaan niin kelta- kuin valkokultaisena. Lisätietoja sormuksesta löydät osoitteesta www.ilry.fi. Jäsenelle toimitetaan myös joka vuosi jäsenkortti, johon on kytketty vakuutus.

MUITA ALENNUKSIA

Insinööriliitosta valmistumisen jälkeen noin 400 .:n arvoiset alennukset mm. Insinöörisormuksesta-, lakista- ja rintamerkistä. Jo opiskeluaikana alennusta: Talentumin lehdistä -40 %, Teboililta -1,7 snt/l polttoaineista ja alennuksia voiteluaineista Herz:iltä 5 - 20 % Lisäksi alennusta mm A-lomista ja Lomaliitosta, Silja-, Viking- ja Eckerö-Linelta sekä useista hotelleista ja hostelleista.

JÄSENETULEHDET

Insinööri -lehti kerran kuussa.

Lisää valtakunnallisia ja paikallisia jäsenetuja läytää rekisteröitymällä osoitteessa www.jäsenedut.fi